Sport 25 August 2007 01:58
Superstarul englez David Beckham a fost batut de un roman.

Fanii jucatorului britanic pot sta linistiti, Beckham nu a primit nici o corectie fizica, ci a fost invins la fotbal de echipa lui Alex Zotinca, Chivas USA. Mijlocasul englez s-a aflat pe teren 90 de minute in umilinta - 0-3 - pe care formatia sa, LA Galaxy, a trait-o in etapa trecuta din Major League Soccer.

Zotinca nu a jucat insa decat 43 de minute, fiind eliminat de arbitrul partidei in urma unei rafuieli cu un fotbalist de la Galaxy. Romanul a fost provocat de Kevin Harmes si, fara a sta prea mult pe ganduri, i-a dat acestuia un cap in plina figura. Imediat, "centralul" i-a aratat cartonasul rosu si l-a trimis la vestiare. Cu un om in plus, echipa lui David Beckham nu a putut reveni, in ciuda eforturilor starului englez.

Acesta a jucat toate cele 90 de minute, desi, cu o zi in urma, evoluase in partida pe care nationala Angliei a disputat-o contra Germaniei. in plus, "Becks" a fost nevoit sa suporte mai bine de zece ore de zbor, din Marea Britanie catre SUA. Zotinca s-a bucurat de victorie alaturi de coechipierii sai, cu atat mai mult cu cat Chivas nu mai reusise sa invinga LA Galaxy de trei ani.

Mijlocasul roman a ajuns in SUA in urma cu 7 ani, dupa ce a castigat la Loteria vizelor. Fotbalistul, care il are ca model pe "Regele" Gica Hagi, spune ca, daca nu ar fi ajuns jucator profesionist, si-ar fi ales o cariera artistica si ar fi dorit sa devina un DJ de succes.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.