Sport 25 August 2007 01:49
Atacantul roman al lui WfL Wolfsburg a aflat ieri ca este convocat, in premiera, la echipa nationala a Romaniei. „Schija", care va fi in lotul largit pentru meciurile cu Belarus si Germania, recunoaste ca astepta de mult sa imbrace tricoul nationalei

Asteptarea s-a terminat pentru Sergiu Radu. Dupa un sezon 2006-2007 de exceptie la Energie Cottbus si un transfer de trei milioane de euro la WfL Wolsburg in aceasta vara, atacantul a fost chemat de Victor Piturca la echipa nationala a Romaniei. La 30 de ani, fostul rapidist recunoaste ca isi dorea de multa vreme sa imbrace tricoul nationalei. Va avea ocazia pe 8 septembrie, cu Belarus, in preliminariile pentru Euro 2008, si pe 12 septembrie, la amicalul cu Germania. O alta noutate de-a lui Piti e Alin Stoica (Gent).

- Felicitari, Sergiu! Cum ai aflat de convocare?

- Multumesc! Am aflat de la ziaristi, care m-au sunat dupa ce federatia a anuntat stranierii pentru jocurile cu Belarus si Germania. Nici nu stiam ca azi trebuia anuntata lista cu jucatori. De la nationala ma suna periodic Dan Apolzan, pentru a vedea care e situatia mea la club. Ce mai pot spune, am asteptat foarte multa vreme acest moment.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.