Sport 24 August 2007 02:02
Antrenoarea Mariana Bitang, care s-a ocupat de pregatirea Catalinei Ponor pentru Campionatele Mondiale de la Stuttgart (1-10 septembrie), s-a aratat impresionata de dorinta gimnastei de a reveni in prim plan.
"Ponor va face parte din echipa pentru Mondiale. M-a surprins seriozitatea Catalinei din pregatiri. Faptul ca dupa un an de pauza s-a implicat atat de serios i-a impresionat pe oamenii care nu se asteptau la o revenire a ei in prim plan. Obiectivul este sa concureze cat mai bine la cele trei aparate. Ne-am simtit bine in cele doua luni de pregatire, doar noi doua si baietii in sala", a spus Mariana Bitang, care a adaugat ca nu va urca pe podium alaturi de intreaga echipa: "Eu nu vreau sa intru cu echipa pe podium, pentru ca cinci gimnaste sunt din alt grup si stiu cat de importanti sunt cei doi antrenori pentru echipa. Catalina Ponor e oricum experimentata si sper ca voi gasi o modalitate sa comunic cu ea in sala".

Campionatele Mondiale de gimnastica de la Stuttgart reprezinta singurul criteriu de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Beijing 2008. "Campionatul Mondial costa 68.812 euro si 37 de centi. Obiectivele noastre sunt una-doua medalii si un loc, doua patru-sase. Acestea sunt obiectivele minimale", a declarat Adrian Stoica, presedintele FRG.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.