Sport 24 August 2007 01:49
Marco Materazzi, fundasul echipei Internazionale Milano, s-a accidentat la coapsa dreapta in meciul pe care nationala Italiei l-a pierdut, miercuri seara, in fata Ungariei si va lipsi mai multe saptamini.
"Un diagnostic precis va fi dat in zilele urmatoare, dar cred ca Materazzi va lipsi citeva saptamini de pe teren", a spus Andrea Ferretti, medicul nationalei Italiei. Astfel, Materazzi, in virsta de 34 de ani, nu va putea evolua in meciurile cu Franta (8 septembrie) si Ucraina (12 septembrie) din preliminariile Campionatului European din 2008, dar va rata si debutul sezonului in campionatul Italiei. In urma acestei accidentari, capitanul nationalei Romaniei, Cristi Chivu, va prelua postul lui Materazzi, evoluind astfel ca fundas central la marcaj. Inter va intilni duminica pe teren propriu, in prima etapa din Serie A, formatia Udinese.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.