Sport 23 August 2007 02:06
Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat, ieri, ca noua comisie de analiza video a incidentelor de la meciurile din Liga 1, infiintata de Federatia Romana de Fotbal este o anomalie pe care nu o intelege.
Dumitru Dragomir spune ca la nivelul ligilor profesioniste de fotbal nu exista o astfel de comisie: "Ce-a fost facut? O noua comisie? Comisiile trebuie sa fie aprobate de Adunarea Generala, dom`le. Cine spune asta? Eu nu stiu nimic de o astfel de comisie, dar atunci de ce mai avem observatori? Si comisiile abilitate ce mai fac? Alea judeca in functie de ceea ce le da comisia asta noua? Nu exista asa ceva. La nivelul LPF nu cred ca exista asa ceva. E o anomalie pe care nu o inteleg". Presedintele FRF, Mircea Sandu, a anuntat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca a infiintat o noua comisie, care va observa pe inregistrari video incidentele netrecute in raport de arbitri sau observatori: "Am constituit o comisie care va analiza loviturile jucatorilor fara minge neobservate de arbitri sau observatori. Aceasta va opera pe baza imaginilor video. Comisia va face un raport secretarului general, care il va trimite mai departe comisiilor de disciplina abilitate". Dumitru Dragomir nu este de acord nici cu afirmatia directorului general al Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu, potrivit careia in primele patru etape de campionat arbitrii si-au facut datoria in proportie de 90%: "Nu i-am facut o analiza lui Lupescu sa vad daca faptul ca deleaga el arbitrii a fost cea mai buna decizie a federatiei, dar arbitrii au arbitrat prost si vor arbitra prost in continuare pentru ca sint oameni. Deci mai si gresesc. Sint si arbitraje de exceptie, si arbitraje proaste".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.