Sport 23 August 2007 01:54
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, ieri, ca meciurile Farul Constanta - Dinamo si Steaua - Pandurii Tirgu Jiu, din etapa a V-a a Ligii 1, au fost aminate pentru 12 septembrie, data cind este programat un joc amical al nationalei Romaniei cu reprezentativa Germaniei.
La patru zile dupa intilnirea din 8 septembrie, cu Belarusul, din preliminariile Euro 2008, echipa nationala a Romaniei va sustine un meci amical, la Koln, impotriva Germaniei. "E interes national dom`le, nu ma iau eu dupa toti licuricii care spun ca avantajez o echipa sau alta. Am aprobarea Comitetului Executiv al Ligii, am aprobarea Comitetului de Urgenta, nu ma intereseaza ce spune cite un licurici din asta, care este de acord cu astfel de decizii doar cind are el interes. Eu respect regulamentele in vigoare", a declarat Dragomir. Partidele Farul Constanta - Dinamo si Steaua - Pandurii Tirgu Jiu, ar fi trebuit sa se dispute la acest sfirsit de saptamina, in etapa a V-a a Ligii 1. LPF a decis sa amine aceste intilniri, deoarece Dinamo si Steaua vor disputa meciuri in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Oficialii rapidisti si cei ai Farului au criticat decizia LPF, sustinind ca astfel sint avantajate anumite echipe. Antrenorul echipei Pandurii Tirgu Jiu, Eugen Neagoe, a declarat ca nu este de acord cu aminarea partidei cu Steaua: "Nu sint de acord cu aminarea partidei, dar daca asa s-a hotarit nu avem ce face. Trebuia sa jucam simbata, deoarece Steaua avea timp sa se pregateasca pentru meciul din Liga Campionilor, de miercuri. Nu vom contesta decizia, ci vom juca atunci cind ne programeaza".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.