Sport 22 August 2007 02:50
Antrenorul din Ghencea a aparut ieri in fata presei, pentru prima oara dupa ce in ultimele doua zile a fost acuzat dur de Gigi Becali pentru modul de alcatuire al echipei.

"Regele" a tinut un discurs de nici 10 minute, intelegerea cu ziaristii fiind aceea sa nu se puna intrebari. Esential, Hagi a spus ca nu i-a promis lui Gigi Becali ca-l va folosi pe Radoi ca fundas central si a precizat, referitor la acuza ca nu-l foloseste pe Ov. Petre, ca intelege supararea celor care nu joaca sau joaca mai putin. Hagi a mai declarat ca ramane in continuare la Steaua, ca intelege atitudinea patronului, chiar daca nu vrea sa o judece si ca lucrurile vor reveni la normal. Sobru la inceput, "Regele" a terminat conferinta de presa cu zambetul pe buze.

"Dupa meciul de la Cluj am ramas foarte, foarte surprins de tot ce s-a intamplat. Intr-un moment foarte bun, unul in care nu aveam nevoie de asa ceva, la inceput de sezon si inainte de meciul cu Bate Borisov pentru UEFA Champions League. Nu sunt lucruri bune, pentru ca pot destabiliza si pot face rau echipei. Echipa are nevoie de liniste, de concentrare pentru marele obiectiv: intrarea in grupele UEFA Champions League", a inceput Hagi, care a adaugat: "Am tinut sa vin in fata presei, sa vedeti ca sunt aici. Programul meu va continua, doar ca sunt surprins de ceea ce s-a intamplat. Lucrurile au mers din ce in ce mai bine si nu sunt motive sa stricam atmosfera. Am spus de multe ori, mai ales la inceput, ca unitatea de grup poate sa te duca la succese. Trebuie sa fim uniti, conducatori, antrenori si spectatori. Trebuie sa gandim la fel si sa impingem lucrurile in acelasi sens, pentru a fi puternici".

"N-am promis nimic!"

"Regele" a lamurit apoi si cazul Radoi. "Eu cu Gigi vorbesc foarte mult, ca de la patron la antrenor. Dar nu am promis si nu pot promite nimanui ceva! Daca promit, ma tin de cuvant! Era doar o alternativa cu Radoi sa joace fundas central, dar n-am dat nici o garantie. Echipa am facut-o la ora 5, inainte de meci! Tehnic, am decis cu staff-ul formula de echipa. Mirel e valoros, ne poate ajuta la mijloc, dar si in aparare. Daca spun ceva, garantez ceva, asa fac! Ce spun astazi, mananc maine!", a spus Hagi. "Mie imi place rolul meu si n-o sa-i judec niciodata, dar niciodata, pe cei care sunt mai sus ca mine. Dar cand vorbim de respect, e gresit sa spui de Hagi ca n-are respect. Sunt crescut cu acest sentiment de respect, ma stiti si cred ca am aratat acest lucru. Nici eu nu pot face ceva fara respect.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.