“Eu il sustin pe Gica Hagi. Nu e normal ceea ce se intampla in Romania. Sincer, va spun ca si eu m-am saturat de atatia sfatuitori, specialisti si pe langa echipa si din afara ei. Daca era sa se intample cu mine asa, eu as fi renuntat. Si ar fi fost o palma pentru conducator, din moment ce ai rezultate. Nu mai trebuie sa comentezi cum joaca echipa daca ai rezultate. Antrenorul se judeca doar dupa rezultate. Eu il sprijin suta la suta pe Hagi. El a inceput o treaba si ar trebui lasat sa si-o continue, iar patronii sa-si vada de treaba lor”, a spus Rednic la finalul antrenamentului sustinut pe terenul “Florea Dumitrache”.

La sedinta de pregatire de ieri, Rednic a avut la dispozitie doar 12 jucatori de camp, dintre care doar 6 de la prima echipa, restul fiind de la Dinamo II. “Puriul” s-a declarat insa multumit de decizia LPF de a amana meciul de campionat cu Farul, care ar fi trebuit sa se joace vineri, la Constanta. “E greu la antrenamente pentru ca sunt foarte multi accidentati. De fapt, sunt in curs de revenire, dar nu riscam. Vor incepe de joi (n.r. maine) sa faca antrenamente. Si Bratu, si Oprita puteau incepe de astazi (n.r. ieri), dar nu i-am lasat. Am profitat si de sansa pe care o avem de a nu juca meciul cu Farul Constanta, care a fost amanat, si pentru asta le multumesc si actionarilor, si celor care au decis acest lucru. E foarte important pentru noi ca inaintea meciului cu Lazio sa am tot lotul valid, tinand cont de performanta pe care o putem obtine”, a mai spus tehnicianul “alb-rosiilor”.

Referindu-se la returul de marti, cu Lazio Roma, Mircea Rednic, a afirmat ca nu-si doreste ca UEFA sa elimine la “masa verde” formatia italiana din preliminariile Ligii Campionilor si a marturisit ca este dispus sa ceara personal disputarea meciului de la Bucuresti. “Noi am obtinut un rezultat favorabil la Roma. Eu tin sa jucam cu ei, sa ne calificam in urma unui meci. Ce decizie se va lua, e treaba lor. Nu vreau sa comentez. Daca ar pierde Lazio meciul la 'masa verde>> m-ar deranja. As face o cerere ca sa jucam. Noi ne pregatim ca sa jucam”, a precizat Rednic.