Sport 22 August 2007 02:37
Dupa ce a fost facut praf si pulbere de fostul sau angajat, Mihai Stoica, Gigi Becali a a rabufnit la Sport.ro spunand despre acesta ca e cea mai mare jigodie, daca nu recunoaste ca a luat bani necuveniti pe durata mandatului la Steaua.
"A fost ca fratele meu, imi spunea lumea: te-a furat. Ce daca a luat 500.000 - 600.000 acolo, nu-i nimic. Daca atata lucru nu poti sa recunosti inseamna ca esti o jigodie de om. El nu se gandeste, de tampit ce e, daca-i fac un audit si o plangere pe contractele alea, cu sumele alea... Asa incredere aveam in el. Numai eu si Meme cunosteam cifrul de la seif. Valeriu Argaseala face cat 5 Meme", a tunat Gigi Becali la televiziune.

Potrivit "Gazetei Sporturilor", Mirel Radoi s-ar fi intalnit in urma cu cateva zile cu Catalin Necula, fostul secund al lui Olaroiu la Steaua. Printre alte vorbe aruncate amical, Necula l-a intrebat pe Radoi cum e situatia la echipa. Radoi a raspuns prompt: "Hagi n-are nici o treaba ca antrenor. Nu stie nimic, nimic, jucam doar din ce stim de dinainte!", a afirmat Radoi.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.