Eliminarea handbalistelor de la Oltchim, in sferturile de finala ale celei mai slabe competitii europene, Challenge Cup, a dat nastere unui razboi total si de prost-gust in sanul celei mai galonate echipe de handbal feminin din Romania. Dupa ce presedintele gruparii oltene le numise "tradatoare" pe jucatoare, Biroul Executiv al clubului a decis, luni seara, ca secundul Petre Berbecaru sa fie numit antrenor principal al echipei, in locul tehnicianului Aurelian Rosca.

"La numirea in functie, lui Aurelian Rosca i s-au pus in vedere doua obiective, castigarea Challenge Cup si a campionatului. Cum primul obiectiv a fost ratat, Biroul Executiv a decis ca Petre Berbecaru sa fie noul antrenor al echipei", a declarat Ioan Gavrilescu. Biroul Executiv a mai hotarat ca fiecare jucatoare, precum si antrenorii sa fie penalizati financiar cu cate 10 la suta din castigul anual.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.