Sport 22 August 2007 17:21
Conducerea lui Dinamo a stabilit ieri preturile biletelor pentru partida retur cu Lazio Roma, din turul III preliminar al Ligii Campionilor, programata pe 28 august. Astfel, tarifele incep de la 10 lei, la peluze, si urca pana la 30 de lei, la tribuna I, informeaza site-ul oficial al ros-albastrilor.

Preturile biletelor pentru partida Dinamo-Lazio: Peluze: 10 lei; Tribuna a II-a: 20 lei; Tribuna I: 30 de lei., anunta NewsIn.

Biletele se vor pune in vanzare incepand de miercuri, ora 13:00, tichetele putand fi achizitionate de la casele de bilete al stadionului Dinamo. Se vor pune in vanzare bilete si la stadionul National din Complexul Lia Manoliu, dar incepand de joi. Clubul dinamovist a mai anuntat ca biletele pentru tribuna 0 nu au sosit de la Imprimeria Nationala.

Programul caselor de bilete in perioada 22-28 august va fi zilnic, intre orele 10:00 si 18:00.

Partida Dinamo-Lazio Roma, contand pentru mansa secunda a turului III preliminar al Ligii Campionilor, va avea loc marti, 28 august, de la ora 22:00, pe stadionul National din Complexul Lia Manoliu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.