Sport 21 August 2007 03:11
Adrian Mutu a fost extrem de nervos pe durata amicalului sustinut de Fiorentina, la Bilbao.

"Briliantul" a fost eliminat in partida amicala pierduta de Fiorentina, in fata celor de la Athletic Bilbao, scor 3-0, in minutul 45 al intalnirii. Chiar daca era doar un meci amical, jucatorii ambelor echipe s-au injurat din primul pana in ultimul minut al jocului. Echipa din Florenta a ramas in noua oameni inca din minutul 45, Potenza si Adrian Mutu fiind eliminati de "centralul" partidei.

In loc sa ii faca un cadou frumos antrenorului Cesare Prandelli, acesta implinind sambata varsta de 50 de ani, jucatorii Fiorentinei au pierdut intr-o maniera incalificabila amicalul cu echipa spaniola. "Nu am nevoie de reactii stupide ale jucatorilor mei, faulturi facute aiurea care duc la primirea cartonasului rosu. Nu aces- ta este fotbalul pe care il pretind de la elevii mei", a declarat, dupa meci, antrenorul Cesare Prandelli.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.