Sport 21 August 2007 03:03
Cearta izbucnita la Steaua, imediat dupa meciul de la Cluj, l-a avut in prim-plan chiar pe finantatorul Gigi Becali care e pe punctul sa-l dea afara pe Gica Hagi.

Gigi Becali a plecat de la Cluj in minutul 71, inainte ca Trica sa rateze penalty-ul. Suparat pe Hagi, care, spune el, nu-l asculta, Becali s-a hotarat sa-i dea pe hartie echipa din meciul retur cu Bate Borisov, pentru ca toata lumea sa fie multumita. in cazul in care nu-l va asculta, Becali a declarat ca-si va concedia nasul. "E inadmisibil ce se intampla. Am zis ca nu ma implic in viata echipei. Dar atunci cand vreau un jucator pe teren, pai asa sa fie. I-am spus sa-l joace pe Mirel Radoi fundas central, dar nu m-a ascultat", a spus descumpanit Becali.

Spectaculos in declaratii, Becali a maturat din vorbe cu Hagi, despre care a afirmat ca a reusit sa faca din echipa pe care el o plateste, doar o salata. "Ce salata? Salata de vinete! Asta a ajuns Steaua, iar eu dau 400.000 de euro la antrenor", a tunat Becali, care a mai declarat ca, in cazul in care nu i-ar fi fost nas, l-ar fi lasat pe Hagi la Cluj, sa se descurce cum stie, fiindu-i interzis sa se mai urce in avionul care a adus-o pe vicecampioana la Bucuresti

Gigi Becali a recunoscut ca pe timpul mandatului lui Olaroiu nu s-a intamplat niciodata sa nu fie ascultat. "Cand ii spuneam ceva, ma asculta! Eram ca doi prieteni", a afirmat Gigi Becali. Potrivit tuturor celor ce s-au scris despre ultimii antrenori ai Stelei, situatia e cu totul alta. Pentru ca s-a bagat peste Protasov, Zenga si Olaroiu, Becali i-a pierdut pe rand, sub unul si acelasi motiv, despre care sustine acum contrariul.

Gica Hagi: 'Ma voi prezenta la echipa'

Gheorghe Hagi: "Asta e viata. Eu stiu ca maine (n.n. azi) am antrenament si ma voi prezenta la stadion. Avem nevoie de liniste pentru a pregati meciurile care urmeaza. Trebuie sa ajungem in grupele Ligii Campionilor, acesta fiind obiectivul nostru in acest moment. As vrea sa fac o singura precizare: nu am nici o problema cu Radoi, Neaga sau Dica. Astea sunt speculatii. Ei sunt niste profesionisti suta la suta. La Steaua trebuie liniste, pentru ca suntem pe un drum bun, asta e tot ce conteaza".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.