Incercind sa scape de reprosurile antrenorilor privind surplusul de greutate, gimnastele au invatat o smecherie prin care pacalesc cintarul cu unu-doua kilograme.

Chiar daca isi doreste sa se intoarca in sala, antrenorul Octavian Belu nu se grabeste sa dea un raspuns oficial conducerii Federatiei Romane de Gimnastica. Tehnicianul asteapta verdictul Comisiei medicale a INMS in ceea ce priveste starea de sanatate a Monicai Rosu si a Alexandrei Eremia. Pentru Andreea Munteanu, care are probleme la coloana, s-a stabilit ca pe 4 aprilie sa mearga la analize in Germania.

Belu amina revenirea

"Sint dispus sa fac un efort special, chiar daca ma voi supune anumitor critici. Respect parerea tuturor, inclusiv a acelui site care ma contesta, si sint de principiul ca si in situatia in care altcineva are o opinie diferita de a ta este bine sa preiei critica respectiva si sa o consideri ca un sfat. Chiar daca tonul este rautacios sau insinuant, trebuie sa vezi esenta problemei. Mai astept insa cu raspunsul citeva zile, pina cind voi sti care este starea de sanatate a gimnastelor. Ar fi ridicol sa lucram trei antrenori cu doua sportive", a declarat Octavian Belu. Opinia tehnicianului nu este insa impartasita de presedintele FRG, Nicolae Vieru: "Daca este o sportiva de nivel mondial, merita si sapte antrenori. Ben Johnson cara dupa el la concursuri 11 specialisti".

Talente ascunse la Deva

Desi in cadrul Comitetului Executiv se spunea ca fetele au slabit deja cite 1 kg, problema se pare ca sta cu totul altfel. "Pacalesc cintarul cu unu-doua kilograme. Au invatat o smecherie, apasa cu degetul in partea dreapta si astfel obtin o greutate mai mica". Presedintele FRG este sceptic si in ceea ce priveste rezultatele obtinute de Catalina Ponor & Co. la urmatoarele competitii internationale: "Nu le mai vad in stare sa faca ceva. Cred ca o sa se mai tiriie pe birna la unu-doua concursuri si cam atit".

Desi doua dintre fetele din cadrul lotului de la Deva au atins deja virsta senioratului, FRG nu doreste sa le aduca in pregatire la Bucuresti: "Nu vrem sa le stricam si pe cele mici. Avem nevoie de o rezerva la Deva. Ce sa facem? Sa le aducem in Bucuresti pentru a pleca si ele cu cele mari la discoteca?", a mai spus Nicolae Vieru.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.