Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, ieri, ca nu va interveni pentru a-i face echipa antrenorului Walter Zenga, dar a mentionat ca, atunci cand va dori un jucator in teren, tehnicianul trebuie sa se conformeze.

"Walter face echipa cum vrea el. Nu ma bag in echipa, dar, cand vreau o data un jucator in teren, trebuie sa fie in teren. Walter o sa accepte, singurul lucru pe care nu-l vrea este sa se faca public. N-o sa facem public nimic si gata. El o sa faca cum ii spun eu, insa n-o sa fac eu echipa. Nu m-am implicat decat cu Cristea. Prorabil ca o data sau de doua ori pe an ma voi implica, dar nu ca ii fac eu echipa, ca altfel nu mai angajam antrenor", a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat ca nu s-a certat cu Zenga si cu presedintele executiv Mihai Stoica dupa meciul cu Villarreal. "Ce sa ma impac? Eu sunt patronul si ei lucreaza la club. Ce, eu ma cert cu ei? Se poate certa patronul cu angajatii? Au fost niste discutii, acum suntem la acelasi raport de lucru. Daca este cazul, eu, patronul, cert. Nu i-am certat, au fost discutii", a comentat Becali.

Patronul FC Steaua a declarat ca la echipa "ros-albastra" nu a fost nici un scandal. "N-am altceva de facut decat sa ma gandesc la extraterestri, la inlocuiri? Zenga este antrenor la Steaua. Iau in calcul aceste lucruri cand vine si spune: "Nu mai vreau sa vin". N-a fost nici o discutie de plecat Zenga de la Steaua", a comentat Becali. Gigi Becali a declarat ca oricine ar fi antrenor ar lua campionatul cu Steaua. "Echipa asta nu mai poate pierde campionatul, este prea puternica. Dinamo si Rapid nici n-o sa atinga mingea in meciurile cu noi", a comentat Becali.

Oficialul gruparii steliste a afirmat ca a avut un conflict "prietenesc" cu Mihai Stoica. "A vrut sa plece, doua ore a durat sa-l conving. "Mihai, iti vorbesc ca un frate mai mare. Tot ce ai, ai facut tu, nu eu. Totul este pe munca ta, nu poti da cu piciorul dintr-o aiureala la ce ai construit pana la ora asta. Nu este corect sa-ti accept demisia, pentru ca dusmanii pe care ii ai ti i-ai facut alaturi de mine. Daca te-as lasa, te-ar manca astia". Cum sa-l las? Nu poate renunta la viata publica", a spus Becali.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.