Sport 20 August 2007 02:12
Jucatorul echipei AC Milan, Massimo Oddo, crede ca fosta sa formatie, Lazio Roma, poate trece de Dinamo in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, apreciind ca din lotul campioanei Romniei nu fac parte jucatori "fenomenali".
"Imi pare rau pentru colegii mei, pentru ca stiu cit isi doreau sa obtina un rezultat bun. Este pacat ca din cauza unui meci mai slab se poate compromite un an de eforturi. Din ce am vazut, Dinamo nu are jucatori fenomenali, deci nu este imposibil de intors situatia in retur. Sint increzator", a spus fundasul de la AC Milan. Oddo a vorbit si despre actele de violenta din afara stadionului, in urma carora cinci romani au fost raniti, dar si despre scandarile rasiste din tribune: "Nu cred ca aceste lucruri se intimpla numai la Roma, ci peste tot. Nu stiu exact cum s-au desfasurat faptele, dar daca am auzit bine, totul s-a intimplat in afara stadionului, destul de departe de arena. In astfel de cazuri, ce poate face clubul? Nu cred ca exista mijloace de a impiedica astfel de evenimente". Despre problemele rasiale si de violenta a vorbit si antrenorul Dellio Rossi. "Dupa mine, ancheta trebuie deschisa doar daca delegatul UEFA a vazut sau a auzit ceva. Eu nu am auzit scandarile, ci doar fluieraturi atunci cind un adversar faulta un jucator de-al nostru. Doar unii dintre cei din presa au auzit scandarile, eu nu". Cit priveste jocul in sine, Rossi a punctat: "Nu este ceea ce ne-am dorit, iar rezultatul nu ne pune intr-o pozitie favorabila pentru retur. Am revazut cu calm meciul. Am inceput bine, apoi am avut niste probleme din cauza accidentarii lui Cribari. La sfirsit, chiar si in inferioritate numerica, am reusit sa atacam bine pe flancuri si puteam sa inchidem meciul". Returul dintre Dinamo si Lazio Roma va avea loc in 28 august, de la ora 22.00, pe stadionul National din Complexul Sportiv "Lia Manoliu".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.