Sport 20 August 2007 02:08
Ce au in comun Foresta Falticeni, FC Vaslui si Dacia Mioveni? Toate trei sunt grupari mici, fara traditie in Liga 1, au echipamente in culorile galben si verde si au reusit sa faca de ras pe Dinamo chiar in soseaua stefan cel Mare.

Pe 11 noiembrie 2000, "cainii" au pierdut cu 4-5, partida cu Foresta. Asta dupa ce echipa antrenata pe atunci de Cornel Dinu condusese cu 4-0. Acum doua etape vasluienii s-au impus, tot in "Groapa", cu 2-0, pentru ca sambata Dacia sa scoata un 1-1.

Presedintele CA de la Dinamo, Nicolae Badea, a fost foarte dezamagit de egalul, 1-1, cu Dacia Mioveni. Badea era suparat pe toata lumea si si-a dat drumul la gura, cum arareori se intampla. "Sunt dezamagit si de joc, nu numai de rezultat. Egalul cu cei de la Mioveni e prea putin pentru campioana Romaniei, care peste zece zile are un meci extrem de important pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor", a spus boss-ul alb-rosiilor, care era nemultumit de formula de echipa folosita de antrenor.

"Chiar daca au fost unele absente, cativa dintre jucatorii la care a apelat Mircea Rednic au evoluat submediocru. Dinamo are un lot cu multi tineri, carora ar fi trebuit sa li se dea mai mult credit, in detrimentul unor fotbalisti cu veleitati, dar care mimeaza efortul pe teren. Unii dintre ei risca sa traiasca din amintiri", si-a continuat atacul Nicolae Badea.

"Puriul" a explicat acest nou esec prin absentele numeroase, arbitraj defavorabil si neatentie la fazele fixe. "Am dominat jocul, ne-am creat ocazii, dar am luat gol dupa un corner, ceea ce e inadmisibil. Jucatorii nu au fost penibili, s-a acumulat oboseala, a fost si stresul de la meciul cu Lazio si, in plus, lipsesc patru-cinci titulari din echipa de anul trecut", a declarat Rednic.
Rednic: 'Rusine de arbitraj>>

Antrenorul "cainilor" a fost exasperat de tragerile de timp ale celor de la Mioveni, tolerate de centralul Teodor Craciunescu. "A fost o rusine de arbitraj. il face de ras pe taica-sau (n.r. - Ion Craciunescu), e o rusine de arbitru. UEFA si FIFA se dau peste cap ca jocul sa fie mai spectaculos, mai cursiv, dar noi nu stiu daca am jucat astazi o jumatate de ora adunat. Jucatorii adversi au tras in permanenta de timp, cadeau, ieseau afara, intrau iarasi in teren si portarul a luat galben abia in minutul 85. Nu poti sa joci in astfel de conditii. Pana isi nota arbitrul in carnetel trecea o jumatate de ora. Cred ca nici nu stie sa scrie", a tunat "Puriul".

Replica antrenorului Daciei, Florin Marin, a fost cinica. "Ce daca am tras de timp? Eu le-am spus baietilor sa faca acest lucru. Astea sunt mijloacele pe care le avem noi. Nu am vrut sa-i las sa aiba cursivitate pentru ca sunt mai valorosi", a replicat "Flocea".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.