Sport 20 August 2007 02:05
Sergiu Radu este singurul roman care a reusit sa isi treaca numele pe lista marcatorilor in campionatele straine.

Chiar daca nu a inscris, o veste buna vine de la Marius Niculae, titular la Ivernnes si autor al unei pase de gol pentru echipa lui.

Germania. Chiar daca a schimbat echipa, Sergiu Radu a trecut repede peste perioada de acomodare. La Wolfsburg a marcat in fiecare dintre cele doua etape scurse pana acum din Bundesliga. Dupa ce in runda inaugurala a inscris impotriva celor de la Arminia Bielefeld, "Schija" a facut-o din nou si cu MSV Duisburg, in partida castigata de "lupi" cu scorul de 3-1.

Colegul sau, Vlad Munteanu, nu a fost inclus in lot din cauza unei accidentari. La Duisburg, Mihai Tararache si Iulian Filipescu au fost integralisti. La campioana Germaniei, Vfb Stuttgart, atacantul Ciprian Marica a avut o evolutie discreta in partida pierduta de echipa sa pe terenul Herthei Berlin, scor 3-1.

Italia. Adrian Mutu a intrerupt seria evolutiilor bune in partida amicala cu Athletic Bilbao. Bascii s-au impus cu 3-0 in fata Fiorentinei, iar Briliantul nu s-a remarcat decat prin faptul ca si-a lasat echipa in zece oameni inca din minutul 45, dupa ce a vazut doua "galbene". in Cupa Italiei, Piacenza, cu Bogdan Patrascu introdus pe final, si Rimini, dar fara Sorin Paraschiv, au obtinut calificare in turul trei.

Belgia. inceput bun de sezon pentru Alin Stoica in Belgia. Gent a castigat cu 2-0 meciul de pe terenul lui FC Bruxelles, iar romanul a fost titular si a stat pe teren pana in minutul 65, cand a fost inlocuit cu Vermouth.

Scotia. Marius Niculae pare a se fi integrat la noua sa echipa, Iverness. "Sageata" a fost integralist si a reusit o pasa de gol in infrangerea, scor 1-2, cu St. Mirren.

Spania. Vesti proaste din Spania, unde mijlocasul roman al celor de la Recreativo Huelva, Laurentiu Rosu, nu s-a refacut complet dupa operatia la genunchi suferita la finalul sezonului trecut. Rosu va incepe pregatirea alaturi de coechipierii sai de-abia peste o saptamana si nu intra in calcule pentru meciul cu Betis, din prima etapa.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.