Sport 20 August 2007 02:03
Rapid si Otelul au oferit, aseara, cea mai frumoasa prima repriza din acest sezon. in 45 de minute s-au marcat sase goluri, s-a dictat o eliminare si s-a jucat intr-un ritm nebun.

Asa cum se intampla de regula in astfel de situatii, scorul final a ramas cel aratat de tabela la pauza, 4-2 pentru giulesteni.

Partida a debutat spectaculos, in minutul 4 Mazilu reluand cu capul in plasa de la circa 10 metri o centrare de pe partea stanga a lui Bozovici. in minutul 21, arbitrul Victor Berbecaru a dictat penalty pentru Otelul, lovitura de pedeapsa fiind transformata de Emil Jula. Ramasi in inferioritate numerica din minutul 34, dupa ce portarul marocan Kouha a fost eliminat, galatenii nu au rezistat decat doua minute, deoarece Maftei a executat impecabil o lovitura libera de la 22 m.

In minutul 39, insa, Szekely a restabilit egalitatea. Scorul final a fost stabilit in minutele de prelungire ale primei parti, atunci cand Burdujan si Emil Dica (din penalty) au marcat pentru Rapid. Dincolo de rezultat si de cele trei puncte, rapidistii raman si cu debutul in prima echipa a trei jucatori: Dobroiu (titularizat surprinzator de Bergodi), Herea si a portarului Andrad


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.