Sport 18 August 2007 00:42
Marius Stan i-a certat in vestiar pe fotbalistii de la Otelul Galati.

Otelul Galati pastreaza sanse de calificare in turul I al Cupei UEFA, in ciuda infrangerii suferite miercuri seara in Bulgaria, scor 1-3, in fata formatiei Lokomotiv Sofia. Mansa a doua a turului II preliminar, care se va desfasura pe 30 august, la Galati, se anunta insa una de foc pentru trupa antrenorului Petre Grigoras, obligata sa invinga cel putin cu 2-0 pentru a merge mai departe in Europa.

„Ne-au lipsit puterea de lupta si daruirea, exact calitatile care caracterizeaza echipa noastra”, s-a lamentat, la final, Marius Stan, presedintele galatenilor, care a concluzionat: „Am luptat avand cateva maini moarte”.

Gado, Sarghi, Giurgiu, Labukas si Silviu Ilie au fost patru dintre jucatorii la care, probabil, Stan a facut referire. Nici capitanul Paraschiv si nici Jula, care a marcat golul victoriei la Trabzon, in finala Cupei Intertoto, nu s-au aflat in apele lor, iar portarul lituanian Grybauskas nu a mai dat incredere echipei.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.