Sport 18 August 2007 00:39
Dupa o saptamana europeana destul de nereusita, exceptia fiind egalul lui Dinamo, la Roma, urmeaza primul derby al acestui campionat. Derby mai mult prin prisma declaratiilor, transferurilor si bugetelor
Europenele noastre isi vor “linge ranile” pe iarba verde de acasa, dupa adevaratele razboaie purtate in Liga Campionilor si UEFA. Dinamo a iesit cel mai prost din aceasta poveste. Crampoanele lazialilor au lasat urme adanci. Zicu, Nastase si Moti sunt accidentati, Margaritescu si Bratu au sanse mici sa fie apti pentru meciul din aceasta seara, iar Niculescu si Pulhac au si ei unele mici probleme. Practic, Mircea Rednic are mai multi jucatori la infirmerie decat in vestiar, fiind nevoit sa improvizeze pentru partida cu Dacia Mioveni. Nici oaspetii nu se simt prea bine, Florin Marin anuntand ca are si el nu mai putin de cinci jucatori accidentati. Va fi un duel al rezervelor, evident Dinamo stand ceva mai bine la acest capitol.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.