Sport 18 August 2007 00:36
Daca macar Steaua are mari sanse de calificare in grupele Ligii Campionilor, fiind acuzata doar pentru o prestatie neconvingatoare la Borisov, CFR a fost adusa extrem de brutal cu picioarele pe pamant de modesta Anorthosis Famagusta, in Cupa UEFA, iar acum incearca sa revina la normal.
Adica la startul bun de campionat, cu doua victorii in deplasari grele, la Galati si la Craiova, si cu un egal pe teren propriu cu Poli Timisoara, dupa un meci excelent. "Regele" Hagi vine la Cluj din postura de lider al campionatului, cu noua puncte din tot atatea posibile in Liga I, si, probabil, in sinea sa, s-ar multumi si cu un egal in fata unei echipe considerate rivala la titlu, mai ales pe terenul acesteia. Razboiul declaratiilor a fost deschis, poate surprinzator, de clujeni. "Batem cu 2-0!", a anuntat Iuliu Muresan, presedintele CFR-ului, insa aceasta declaratie a fost data inaintea dezastrului de joi seara.

Gigi Becali, patronul Stelei, a reactionat asa cum era de asteptat, adica dur. Daca pana la partida cu Famagusta a clujenilor a fost destul de rezervat, ieri a vorbit pe sleau, comentand inclusiv esecul cu cipriotii, care nu a fost pentru el o surpriza. "Ne ajuta ca i-au cam alergat aia si i-au obosit, sa vada si ei cum e sa joace din trei in trei zile. Nu a fost o surpriza, i-a umflat presa, CFR in sus, CFR in jos! Au bagat niste bani, au adus niste jucatori bunicei, sunt ambitiosi, dar trebuie sa mai treaca multi ani pana sa faca performanta, ca altfel venea oricine, baga 30-40 de milioane de euro si gata, facea echipa", a spus ieri Becali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.