Sport 18 August 2007 12:53
Conducerea Stelei a stabilit ieri preturile biletelor pentru partida retur cu BATE Borisov, din turul III preliminar al Ligii Campionilor, programata pe 29 august, tarifele fiind de la 5 lei, la peluze, pana la 100 de lei, la fotolii, informeaza site-ul oficial al ros-albastrilor.

Preturile biletelor pentru partida retur cu BATE Borisov:

Peluze: 5 lei

Tribuna a II-a: 10 lei

Tribuna I: 20 de lei

Tribuna 0: 40 de lei

Fotolii: 100 de lei

Biletele se vor pune in vanzare incepand cu 20 august, iar pana pe 22 august numai abonatii isi vor putea achizitiona bilete, pe baza abonamentului eliberat de clubul Steaua, cate unul in zona in care au rezervat abonamentul si inca trei in oricare zona a stadionului, informeaza NewsIn.

Incepand cu data de 23 august, pana pe 29 august, toti suporterii isi pot achizitiona bilete, pe baza unui act de identitate, in limita a patru tichete de persoana.

Programul caselor de bilete in perioada 20-29 august, va fi zilnic, intre orele 12:00 si 20:00, cu exceptia zilei de duminica, 26 august, cand casele vor fi inchise.

Partida Steaua-BATE Borisov, contand pentru mansa secunda a turului III preliminar al Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, 29 august, de la ora 20:30, si va fi transmisa de ProTV.

De asemenea, in perioada 20-25 august, vor fi vandute, in paralel, si bilete pentru partida din etapa a 5-a a Ligii I, pe care Steaua o va disputa contra celor de la Pandurii Targu Jiu.

Pentru meciul cu Pandurii, preturile biletelor vor fi urmatoarele:

Peluze: 3 lei

Tribuna a II-a: 8 lei

Tribuna I: 15 lei

Tribuna 0: 25 de lei

Fotolii: 50 de lei

Partida Steaua-Pandurii Targu Jiu, din etapa a 5-a a Ligii I, va avea loc sambata, 25 august, de la ora 20:45, si va fi transmisa de Antena 1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.