Sport 17 August 2007 00:47
Mircea Lucescu a pierdut duelul cu Giovanni Trapattoni, iar Sahtior Donetk a fost invinsa miercuri seara de SV Salzburg, in prima mansa din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.
Echipa austriaca, pregatita de starostele antrenorilor italieni, s-a impus pe teren propriu cu 1-0 (gol marcat in minutul 10 de Alexander Zickler, din penalty). „Minerii” sunt convinsi ca, la meciul-retur, programat pe 29 august, la Donetk, nu vor rata calificarea in grupele Ligii Campionilor.

EVZ: Domnule Lucescu, de ce a pierdut Sahtior in Austria?

Mircea Lucescu
: Am primit gol dintr-o faza stupida. Un fundas de-al meu (n.r. - Cigrinski) a pus mana pe minge in careu si gazdele au primit penalty. A fost o faza asemanatoare cu cea de la meciul dinamovistilor cu Lazio. Am avut probleme si din cauza suprafatei de joc. Meciul s-a disputat pe un teren sintetic. Plasticul e foarte rapid, mai ales cand este ud, iar pentru cei care nu sunt obisnuiti sa joace pe o astfel de suprafata e foarte greu.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.