Sport 17 August 2007 00:43
Patronul Universitatii Craiova a anuntat, ca si atunci cand se pregatea sa-l dea afara pe Stefan Stoica, fostul tehnician, ca postul sau este foarte sigur si ca nu se gandeste la posibili inlocuitori.
Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, a dezmintit zvonurile conform carora antrenorul Florin Cioroianu urmeaza sa fie schimbat cu Mihai Stoichita sau Sorin Cartu. "Vad ca apar tot felul de aberatii. Va spun ca nu m-am gandit sa-l aduc pe Stoichita antrenor, ultima data am vorbit cu el acum vreo doi ani. Nici cu Cartu nu am vorbit niciodata despre astfel de lucruri. Trebuie sa fie multe rezultate slabe pentru a schimba antrenorul. Poate nici Cioroianu nu este cel mai bun antrenor din istorie, dar este, cu siguranta, cea mai buna solutie acum.

Cand am avut sapte meciuri fara infrangere era bun Cioroianu, acum nu mai e? Cioroianu va reusi, este imposibil sa nu reuseasca la cat de mult munceste", a comentat ieri Mititelu, folosind cam aceleasi cuvinte ca si atunci cand s-a pus problema inlocuirii lui Stefan Stoica, sezonul trecut. Patronul "Stiintei" a inceput apoi sa-i faca curte lui Eugen Neagoe, fost component al Craiovei care castiga ultimul titlu si care acum conduce de pe banca pe Pandurii Tg. Jiu, echipa pe care o va infrunta Universitatea in etapa din acest week-end.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.