Sport 17 August 2007 00:35
Patronul din Ghencea a fost nemultumit de prima repriza, dar si de jocul sub asteptari al atacantului Rica Neaga.

Jocul dezamagitor al ros-albastrilor la Borisov, unde nu au reusit decat o remiza, 2-2 in fata lui BATE, a atras noi critici din partea finantatorului Gigi Becali. Latifundiarul insista pentru mutarea definitiva a lui Radoi in centrul apararii si a spus ca Adrian Neaga nu a facut nimic pe teren in ultimele doua meciuri.

Partida care a intrerupt seria de cinci victorii consecuti- ve a lui Hagi pe banca Stelei a agitat apele in Ghencea. Dupa ce jocul sters al echipei nu a mai fost compensat de un rezultat satisfacator, finantatorul Gigi Becali a inceput sa-si exprime nemultumirea. „Hagi nu a gasit 11-le ideal, si de aceea nu jucam asa cum vreau. El inca mai combina si, dupa parerea mea, Radoi trebuie sa ramana fundas de marcaj si sa nu mai incerce aceste combinari. inca mai cauta la ora asta", a declarat Becali.

Cel mai criticat jucator de catre patron a fost Adrian Neaga, considerat initial transferul verii la Steaua. „De vreo doua meciuri, Neaga nu mai joaca nimic, asta e problema. Probabil nu s-a adaptat la fusul orar dupa ce a fost in Coreea de Sud si de aia nu joaca atat de bine. El joaca acum pentru ca nu si-au revenit Iacob si Badea", a precizat Becali, care il vrea pe Nesu titular: „Fundasii nu au urcat deloc. Cred ca Nesu ar fi mai eficient acolo". in partida retur, programata pe 29 august, Steaua nu va putea conta pe fundasul polonez Pawel Golanski care va fi suspendat pentru cumul de carto- nase galbene.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.