Sport 16 August 2007 00:43
Cotidianul "Komsomolskaia Pravda" i-a intepat pe romani pentru aerul superior pe care l-au afisat atunci cand au ajuns in Belarus.

"La sosire, nimeni n-a avut voie sa se apropie de Hagi sau de jucatori, care au refuzat orice dialog. Nici macar AC Milan n-a aratat asemenea trufie cand a sosit in Belarus", au notat jurnalistii de la cotidianul amintit, intr-un articol al carui titlu se referea la porecla primita de Gica Hagi in perioada in care facea minuni pe teren: "Maradona din Romania a ajuns la Minsk".

Agentia de presa Interfax a facut nota discordanta si a evidentiat faptul ca BATE Borisov are sanse minime de calificare in fata echipei din Ghencea: "Steaua este un club cunoscut in Europa, care a ajuns in mod repetat in grupele Ligii Campionilor si, in mod normal, se va califica din nou, daca nu apare vreo surpriza in aceasta dubla mansa. Oricum, sansele echipei BATE exista, nu sunt iluzorii".

'Steaua nu e sperietoare>>

Sosirea antrenorului Stelei, Gica Hagi, in Belarus a provocat o adevarata isterie in presa locala. Jurnalistii s-au intrecut in laude la adresa tehnicianului roman, insa n-au fost prea darnici in ceea ce priveste complimentele pentru echipa condusa de "Rege". Mai mult chiar, acestia erau siguri ca Steaua este o formatie care nu reprezinta o sperietoare pentru BATE.

"Pentru noi, visul poate deveni realitate. Jucatorii trebuie sa simta fluxul pozitiv al supor-terilor din fiecare colt al tarii. Echipe slabe nu mai sunt in aceasta faza a competitiei. BATE are sansa de a ajunge in grupe. Daca nu cu Steaua, atunci cu cine? Cu monstrul Liverpool? Cu Ajax? Cu Valencia sau Sevilla?", a scris ziarul "Sport Panorama", in numarul de ieri.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.