Sport 16 August 2007 00:32
Nu-i ajungea lui Mircea Rednic ca-l pierduse pe Bratu, accidentat la antrenamentul oficial. A mai aparut si beleaua cu Zicu, care a trebuit sa iasa pe targa dupa sapte minute de joc.
Pana la final, infirmeria ros-albilor s-a mai umplut si cu alti jucatori. intreaga suflare dinamovista astepta foarte mult de la Ianis Zicu, fotbalistul readus in "stefan cel Mare" pentru a contribui la calificarea in premiera a "cainilor" in Liga Campionilor. Tot in el isi pusesera sperantele si pentru a face diferenta pe "Olimpico", contra lui Lazio.

Primul numar 13 din istoria clubului bucuresteann-a bifat decat sapte minute contra italienilor. Mijlocasul de 23 de ani s-a ciocnit violent de lazialul Stendardo si a parasit terenul pe targa. La pauza a revenit pe banca cu piciorul drept imobilizat in ghips. Desi verdictul era destul de limpede inca de atunci, dupa un control amanuntit efectuat ieri, Zicu a aflat ca are ruptura de ligamente si va fi nevoit sa lipseasca de pe gazon cel putin sase luni.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.