Sport 16 August 2007 00:31
Autorul golului marcat de Dinamo pe "Olimpico", Ionel Danciulescu, este ingrijorat de starea de sanatate a colegilor sai si spune ca, desi egalul cu Lazio este magnific, calificarea se va juca la Bucuresti.

Delegatia dinamovista a revenit ieri-dimineata la Bucuresti, in jurul orei 5:00. Dupa cateva ore de odihna, Ionel Danciulescu, varful ros-albilor, a acceptat sa disece turul cu Lazio. Autorul golului campionilor era foarte fericit, dar si constient in aceeasi masura ca returul de peste doua saptamani, de pe "Lia Manoliu", va fi infinit mai greu.

Danciu, te asteptai la un asemenea meci dur pe "Olimpico"?

Ce sa zic? intr-o oarecare masura, da. Era un meci de Champions League, disputat intr-o dubla mansa, cu o miza si o incarcatura foarte mari pentru ambele echipe. Important este acum sa ne recuperam jucatorii care au probleme medicale pentru returul de la Bucuresti.

Toata lumea a remarcat lovitura ta de senzatie cu capul de la gol. A fost o faza exersata la antrenament sau spontana?

A fost o centrare foarte buna venita de pe stanga de la Pulhac, eu am urmarit mingea si am decis sa o lovesc cu capul. Mingea s-a dus excelent in vinclu. Am simtit o bucurie imensa. Va spun sincer insa ca nu asta conteaza cel mai mult. Important este ca am obtinut o remiza de zile mari in dauna unui adversar de talie mondiala.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.