Sport 16 August 2007 00:25
Otelul Galati se va afla fata in fata, in aceasta seara, in prima mansa a turului doi preliminar al Cupei UEFA, cu bulgarii de la Lokomotiv Sofia. Meciul, care se va disputa in Bulgaria, va fi transmis in direct de Sport.ro de la ora 20.30.

Fara trei titulari, dar cu un moral foarte bun dupa victoria cu 3-2 obtinuta in campionat, in fata celor de la Unirea Urziceni, Otelul incepe, in aceasta seara, aventura in Cupa UEFA, acolo unde a ajuns dupa ce a trecut de Intertoto. Elevii lui Grigoras vor da piept cu Lokomotiv Sofia, formatie cu care Florentin Petre si Eugen Trica s-au distrat in sezonul trecut, in derby-urile dintre adversara molodovenilor si tSKA.

Indisponibil pentru meciul de la Sofia, din cauza cartonaselor primite cu Trabzonspor, bulgarul Jelev i-a dat cateva indicatii, antrenorului Petre Grigoras, despre conationalii sai.

"Cred ca sansele sunt egale. Trabzonspor, pe care noi am eliminat-o, este o echipa mai puternica decat Lokomotiv Sofia, dar, pentru a merge mai departe, trebuie sa jucam si cu bulgarii la fel de bine ca in dubla cu turcii", a declarat Grigoras, inainte de plecarea la Sofia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.