Sport 16 August 2007 23:31
Fotbalistii lui Ioan Andone disputa diseara, de la ora 20.30 (in direct la Kanal D), prima mansa a turului II preliminar al Cupei UEFA, impotriva echipei cipriote Anorthosis Famagusta.

Clujenii nu concep sa rateze sansa de a intra in Cupa UEFA, ceea ce ar insemna pentru fotbalisti si un bonus financiar substantial, de 15.000 de euro. Tocmai de aceea, elevii lui Ioan Andone isi doresc un rezultat cat mai bun pe teren propriu, pentru a putea sta mai linistiti in returul din Cipru. "Vreau o victorie la scor, sa nu avem emotii in mansa secunda. Vreau sa mergem la plimbare in Cipru", a decretat presedintele lui CFR, Iuliu Muresan.

"La valoarea pe care o avem si la jucatorii din lot, ar trebui sa luam o optiune serioasa la calificarea in turul 1 al Cupei UEFA inca dupa primul meci", a precizat si tehnicianul ardelenilor. Misiunea romanilor pare mai usoara si datorita faptul ca cipriotii au mari probleme de lot.

Trei dintre cei mai buni fotbalisti ai Famagustei nu vor putea fi folositi la Cluj. Marians Pahars este nerefacut dupa o accidentare mai veche, capitanul obisnuit al echipei, Nikos Nikolaou, nu a primit acceptul medicilor pentru a juca diseara, iar internationalul Lampros Lamprou este suspendat pentru cumul de cartonase.

Cipriotii au venit in Romania increzatori in sansele lor si spun ca vor juca deschis. "Cel mai important este sa marcam cel putin un gol. Daca vom reusi acest lucru, calificarea se va juca la noi acasa", a declarat atacantul Nikos Frousos.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.