Sport 15 August 2007 00:32
Finantatorul din Ghencea s-a intalnit luni seara cu liderii galeriilor de la cele doua peluze ale stadionului si a anuntat ca a facut pace cu fanii ros-albastrilor. Disputa dintre Gigi Becali si galeria Stelei a inceput inainte de incheierea sezonului trecut, dupa ce finantatorul a asistat la meciul Dinamo - CFR, unde a purtat un fular cu insemnele clubului din "Groapa" si a imitat strigatul de lupta al spartanilor, folosit de galeria rivalilor. Ulterior, Gigi Becali a beneficiat de un tratament ostil din partea suporterilor si, din acest motiv, a refuzat ca Steaua sa mai puna in vanzare abonamente la peluze.

Potrivit unor membri ai galeriei steliste, in urma discutiei s-a ajuns la concluzia ca lipsa de comunicare dintre parti a dus la izbucnirea conflictului. Fanii au obtinut promisiunea lui Gigi Becali ca Steaua va pune din nou in vanzare abonamente la cele doua peluze. De asemenea, membrii galeriei au cerut sa-si poata procura din nou bilete pentru meciurile din deplasare prin intermediul clubului, iar Gigi Becali a fost de acord.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.