Sport 14 August 2007 01:36
Oficialii lui Lazio au vandut pana luni 13.000 de bilete pentru partida cu Dinamo, dar se asteapta ca in tribunele lui "Olimpico" sa fie prezenti 25.000 de spectatori, informeaza cotidianul "Il Tempo".
"Il Giornale" titreaza "Victorie sau moarte", cu referire la dubla mansa cu Dinamo, sustinand ca lazialii nu au alta alternativa decat succesul. De asemenea, jurnalul italian scrie ca Dinamo va fi sustinuta de aproximativ 7000 de suporteri romani, multi rezidenti in Italia. Potrivit "Il Messaggero", Lazio a oferit 1000 de bilete pentru meciul tur lui Dinamo, desi suporterii "cainilor rosii", atat din Romania, cat si din Italia, au solicitat aproximativ 6000 de tichete.

Antrenorul lui Lazio, Delio Rossi, a spus ca doreste ca echipa sa sa obtina un avantaj confortabil inca din partida tur. "Vrem sa obtinem o performanta mare si trebuie sa ne asiguram un avantaj linistitor inca din tur. Suntem pregatiti pentru Liga Campionilor", a spus Rossi, care se confrunta cu cateva probleme de lot. Behrami, Mauri, Rocchi si Makinwa sunt incerti, dar staff-ul medical a dat asigurari ca ei vor fi recuperati pentru intalnirea cu Dinamo. Portarul Juan Pablo Carrizo nu va putea evolua in "dubla" cu Dinamo, deoarece nu a primit pasaportul italian. Capitanul lui Lazio, Luciano Zauri, a declarat ca nu cunoaste adversarul din turul III preliminar. "Nu cunoastem prea bine echipa romana, dar avem dorinta de a intra in grupele Ligii Campionilor si de a juca intr-o competitie la care pana acum ne uitam la televizor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.