Sport 13 August 2007 01:08
Trimisul cotidianului nostru a stat la taclale, la Fiuggi, cu starurile echipei care maine va infrunta Dinamo: Zauri, Rocchi si Cribari.

Dinamovistii numara pe repede inainte orele ramase pana la startul meciului cu Lazio Roma, cea mai importanta partida din istoria moderna a gruparii din Soseaua Stefan cel Mare.

Dupa ce, in 2004, Manchester United le-a refuzat accesul in grupele Ligii Campionilor, „cainii rosii”, care au cea mai „tare generatie de jucatori” de dupa Revolutie, conform directorului executiv Cristi Borcea, isi masoara fortele, maine-seara (incepand cu ora 21.45, in direct la Prima TV), cu o formatie pamanteana: Lazio.

Romanii sunt o grupare care a terminat sezonul trecut pe locul trei in Serie A, inaintea campioanei europene AC Milan, dar care n-are in lot vedete mondiale si n-a disputat niciun joc oficial in noul sezon (Serie A demareaza abia pe 26 august). Autointitulati „spartani” in sezonul trecut, dinamovistii au gasit cel mai potrivit loc sa-si arate maretia in lupta si vitejia pe terenul de joc. Locul de lupta este maine unul istoric: stadionul „Olimpic” din Roma.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.