Sport 13 August 2007 00:52
"Centralul" din Alba Iulia a fost desfiintat de Meme Stoica dupa un alt jaf ca in codru
Un penalty clar refuzat celor de la Urziceni si un fault in atac nesanctionat la faza golului victorios al galatenilor sunt gafele decisive prin care Sorin Corpodean (foto) a decis rezultatul meciului Otelul - Unirea (3-2). Corpodean nu este la prima isprava de acest gen, dar el n-a fost inclus in programul de restructurare al lui Lupescu. De asemenea, la Timisoara, I. Ganea a fost eliminat usor de Istvan Kovacs, arbitru care a acordat si un penalty mai mult degeaba celor de la Pandurii.

Presedintele executiv al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, l-a criticat dur pe Corpodean pentru greselile "inimaginabile" din meciul pierdut de echipa antrenata de Dan Petrescu, cu 2-3, in fata Otelului Galati. "Arbitrajul ne-a umilit! Nu-mi aminesc un meci in care sa fi avut un arbitraj atat de potrivnic. Ce a facut arbitrul considerat numarul 1 in Romania este inimaginabil. Ar fi trebuit un 11 metri si eliminare la Semeghin, iar la faza golului trei al Otelului a fost fault in atac. Se pare ca Otelul are arbitraje preferentiale acasa", a spus Stoica, amintind ca CFR Cluj a avut un gol anulat in prima etapa, cu Otelul. Stoica a precizat ca Otelul "va plati nota in Cupa UEFA, unde nu va avea parte de asemenea arbitraj". Meme a mentionat ca a venit pentru ultima data cu placere la Galati, unde a fost primit cu ostilitate, si a adaugat ca nu ii intelege pe suporterii care l-au huiduit, pentru ca in urma cu cativa ani a facut performanta cu Otelul. La plecarea de la stadion, Stoica le-a strigat fanilor galateni: "Sa-l faceti cetatean de onoare al orasului pe Corpodean!". In schimb, antrenorul ialomitenilor, Dan Petrescu, a precizat ca nu este multumit de arbitraj, dar nu vrea sa comenteze pe aceasta tema pentru ca nu vrea sa stea la alte meciuri "prin tribuna".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.