Sport 13 August 2007 00:36
Steaua a invins sambata seara, in Ghencea, cu 1-0 (0-0) pe Politehnica Iasi, in ultimul meci dinaintea intalnirii din deplasare cu Bate Borisov, din prima mansa a turului III preliminar al Ligii Campionilor si ramane singura echipa cu punctaj maxim din Liga I. Mai mult, Hagi a bifat a cincea victorie in tot atatea meciuri oficiale pe banca tehnica a ros-albastrilor.

Trupa lui Hagi n-a stralucit nici contra iesienilor, victoria venind dupa sutul de senzatie al lui Bicfalvi, din minutul 79, la o faza care a creat controverse. Cu Silvasan cazut pe gazon, Iasiul a avut mingea, dar n-a trimis-o afara, Steaua a recuperat si a marcat.

Dupa gol, Hagi s-a repezit la Silvasan si i-a spus sa se ridice, "Regele" intrand in conflict si cu staff-ul tehnic al moldovenilor. "Am pierdut pe greseala noastra. Trebuia sa dam mingea afara. Asa, Steaua n-ar fi marcat niciodata!", a spus Ionut Popa, antrenorul Politehnicii, care a mentionat ca el "continua sa vorbeasca elegant despre arbitri", dar a subliniat ca nu intelege de ce a fost eliminat fundasul Adrian Ilie (direct cartonas rosu in minutul 81, pentru lovirea lui Zaharia cand jocul fusese oprit).

Hagi: "O sa vina si spectacolul"

"Ar trebui sa dam goluri mai multe, dorim sa le facem pe plac celor care vor asta, dar important este sa castigam. Nu mi-a fost frica niciodata in fotbal. Am suferit ca si jucatorii. Sa joci cinci meciuri in 15 zile nu e usor. Trebuia sa fac doua - trei schimbari. Am fost inspirat. Baietii au fost destepti. In a doua repriza am pasat mai bine si i-am dezechilibrat. Mie imi trebuie timp, pe care il obtin cu rezultate, ca sa putem face o echipa ideala", a spus Hagi, care a adaugat ca are incredere ca, in timp, Plesan, debutant la Steaua, va reusi sa inteleaga mai bine jocul echipei si s-a aratat multumit de evolutia mijlocasului transferat de la Timisoara. Hagi l-a laudat pe Bicfalvi, jucator in varsta de 19 ani, transferat in vara de la Jiul. "Eu l-am gasit aici. Meritul este al celor care l-au adus si al lui. Eu doar il antrenez. L-am felicitat dupa gol. Si-a gasit un drum in viata", a punctat Hagi.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.