Sport 11 August 2007 00:51
Directorul tehnic al lui AS Roma, Bruno Conti, spune ca fotbalistul roman nu-si decide singur viitorul, fiind directionat spre Internazionale Milano de impresarii Victor si Giovani Becali
In cele aproape doua luni de negocieri pentru transferul lui Chivu la una dintre marile echipe ale Europei, impresarii jucatorului au reusit sa enerveze o serie de personaje importante din fotbal. Ultimul care a iesit la rampa cu acuze la adresa fratilor Becali e oficialul roman Bruno Conti, care sustine ca jucatorul e manipulat.

„Cristian Chivu este un adevarat profesionist si un foarte bun jucator", a declarat Conti pentru un post de radio italian, adaugand si cateva detalii despre plecarea romanului de la AS Roma: "Este o poveste inceputa cu multa vreme in urma, iar jucatorul a fost conditionat de impresarii sai, de care este strans legat. Nu a putut spune nu ofertei de la Inter Milano, si astfel s-a aflat in dificultate. A facut aceasta alegere si eu ii urez mult succes. Important este ca impotriva Romei sa nu joace la nivelul la care a facut-o in ultimii ani, cand a fost la noi". Chivu isi va intalni fosta echipa pe 19 august, cand Inter infrunta pe AS Roma in Supercupa Italiei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.