Sport 11 August 2007 00:47
Atacantul Rapidului sustine ca antrenorul italian nu s-a enervat dupa ce giulestenii au luat gol de la Gloria in minutul 90, cerand doar concentrare mai mare pe finalurile de meci
Atacantul Ionut Mazilu a declarat ieri ca antrenorul Cristiano Bergodi nu i-a certat pe jucatorii rapidisti dupa cele doua puncte pierdute in minutul 90 al partidei cu Gloria Bistrita, dar le-a cerut ca pe viitor sa fie mai concentrati pe finalurile de meci. "Antrenorul nu ne-a certat, nu ne-a reprosat faptul ca am primit gol pe final cu Gloria. Bergodi este un antrenor foarte calm, nu are rabufniri. El incearca sa ne incurajeze si sa corecteze prin dialog si argumente unde gresim. Acum ne-a cerut sa fim mai concentrati pe finalurile de meci pentru a nu mai pierde atat de usor avantajul pe care il avem pe tabela", a spus Mazilu. Atacantul a afirmat ca, in meciul de maine, de la Cluj, Rapidul nu are decat varianta victoriei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.