Sport 10 August 2007 01:38
Antrenorul dinamovist a declarat ieri, la revenirea in tara dupa ce a vizionat meciul de prezentare al lui Lazio Roma cu Panathinaikos Atena (scor 2-1), ca adversarii din turul III preliminar al Ligii Campionilor nu sunt o echipa de speriat.
"Am vazut o echipa buna. Au avut o prima repriza buna pentru ca in a doua nu a mai fost un echilibru in teren din cauza faptului ca au ramas in zece oameni. Sunt bucuros ca am vazut pe Lazio la treaba. Nu sunt de speriat. Nici o echipa nu e de speriat de altfel. Nu sunt nici Inter, nici Juventus si nici Milan, dar sunt o echipa buna. Ai impresia ca joaca asa cum vor. La prima vedere nu par o echipa foarte puternica, dar eu spun ca pot accelera si pot inscrie atunci cand vor. Si nu cred ca au folosit echipa de baza", a spus "Puriul".

Rednic considera ca atuul italienilor il constituie linia de mijloc: "Mijlocul terenului e cel mai puternic la ei. Argentinianul Ledesma este un jucator pe la care trec toate mingile, iar Mauri este un mijlocas ofensiv foarte periculos. Eu cred ca avem sansa noastra si trebuie sa credem in ea. Nu are de ce sa ne fie frica. Trebuie sa scoatem un rezultat bun la Roma care sa ne creasca sansele pentru retur". Intrebat ce parere are despre faptul ca Radoi le-a urat dinamovistilor sa nu se califice in grupele Ligii Campionilor, Rednic a spus: "Nu ma intereseaza ce zice Radoi. Deja Dumnezeu da primele semne!". Pana la prima mansa cu Lazio, programata marti, la Roma, Dinamo va juca diseara la Piatra Neamt, cu Ceahlaul, in etapa a 3-a din Liga I. "Vreau sa castigam neaparat. La zestrea de puncte mai vrem sa adaugam trei. Nici un punct nu ar fi rau. Totul depinde daca elevii mei vor respecta sarcinile de joc si vor arata aceeasi determinare ca in jocul cu Gloria Buzau", a spus Viorel Hizo, antrenorul nemtenilor, care spera sa profite de caderea dinamovistilor dupa infrangerea de acasa cu FC Vaslui.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.