Sport 10 August 2007 01:37
Antrenorul Stelei, Gheorghe Hagi, a mentionat ca echipa antrenata de el trebuie sa ajunga in grupele competitiei, dar ca in acelasi timp este constient ca pentru realizarea acestui obiectiv, elevii sai nu au voie sa greseasca.

"Trebuie sa ajungem in grupe, n-avem voie sa gresim. Steaua e foarte mare. Pe zi ce trece ne completam si aratam mai bine. Nu e usor sa remontezi cu o presiune foarte mare. Am aratat forta ca am putut sa revenim de la 0-1. Steaua are putin mai multa experienta, suntem si mai valo-rosi. Publicul si-a jucat rolul sau. Important este ca avem posibilitati enorme, inca suntem la inceput ", a declarat Hagi.

De asemenea, tehnicianul stelist a tinut sa precizeze ca nu s-a interesat de viitoarea adversara a echipei din Ghencea, BATE Borisov, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. La randul sau, finantatorul Gigi Becali s-a aratat fericit de rezultatul Stelei, a criticat cativa jucatori si l-a ironizat pe rivalul dinamovist Cristi Borcea. "Sunt superfericit, a fost extraordinar, ne-am calificat, am facut si puncte. Echipa a jucat extraordinar, ca pe sarma au jucat", a declarat patronul ste-list.

Gigi Becali l-a laudat pe Zapata

"Cel mai mult mi-a placut Zapata si apoi Ovidiu Petre m-a impresionat. Neaga m-a dezamagit, dar o sa-si revina, Dica nu prea mi-a placut. Despre Borcea nu pot spune decat ca deja i-am bagat cutitul in rana, prin calificare, dar nu vreau sa-l rasucesc. Cred ca s-a lecuit. Sunt sigur ca a spart ceva de prin casa, daca nu televizorul, ceva de prin casa tot a spart". Desi multumit de calificare, capitanul Mirel Radoi atentioneaza echipa sa se mentina cu picioarele pe pamant: "Am facut un pas spre grupe, insa nu cred ca BATE va fi mai slaba ca Zaglebie. Nu e de speriat, dar nici nu trebuie sa ne credem deja calificati".

intrebat daca ar fi bine ca Romania sa aiba doua reprezentante in grupele Ligii Campionilor, daca si Steaua si Dinamo vor trece de turul trei preliminar, Radoi a raspuns: "Ar fi bine pentru fotbalul romanesc, insa pentru mine nu". Presa poloneza de ieri a consi-derat nemeritata calificarea Stelei, apreciind ca Zaglebie a fost echipa care s-a aflat la carma partidei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.