Sport 10 August 2007 01:36
Telenovela Herea dureaza de mai bine de doua saptamani, timp in care fotba-listul s-a plimbat intre Aachen, Ghencea si Giulesti. Dupa ce Rapidul a anuntat ca renunta la ideea transferului sau, ieri a venit randul Stelei sa anunte ca nu mai este interesata de mijlocasul divizionarei B, Progresul Bucuresti.

Ieri, in jurul pranzului, cand toata lumea se astepta ca Gigi Becali si Ana Maria Prodan, impresarul fotbalistului, sa declare ca lucrurile s-au linistit si ca fotbalistul este al Stelei, a venit bomba, aruncata de patronul "ros-albastrilor". "Am vorbit cu Iacov (n.r. presedintele clubului Progresul), pentru ca mie imi e rusine de jucator.

Am oferit 1,5 milioane de euro, platiti in trei transe. 500.000 acum, restul in doi ani, apoi, in cazul unui eventual transfer afara, ei primeau 50%, insa Iacov a zis ca nu este de acord, iar transferul a cazut", a explicat Gigi Becali. Impresarul jucatorului a lasat sa se inteleaga faptul ca transferul lui Herea in Giulesti nu e exclus: "Iacov trebuie sa-si dea acordul si daca cei de la Rapid au oferit 1,5 milioane euro, sa vina cu banii mai repede".

Finantatorul echipei din Ghencea a povestit ca Hagi nu mai avea nevoie de jucatori, insa l-ar fi luat pe Herea pe baza promisiunii facute fotbalistului si tatalui acestuia: "Eu l-am luat deja pe Plesan, dar faceam gestul asta pentru baiat. Oferta de 2,5 milioane a fost doar o conventie sa-l iau inaintea lui Copos. Ana Maria nu are nici o vina! Vinovati sunt Copos si Iacov".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.