Sport 9 August 2007 00:53
Campionii Romaniei se vor duela maine cu moldovenii de la Piatra-Neamt, intr-un loc unde, pe vremuri, rezultatele se stiau dinainte.

Meciul de fotbal programat maine (ora 20.30, in direct la Kanal D), intre Ceahlaul si Dinamo, in etapa a treia din Liga I, se anunta cu scantei.

In timp ce Gheorghe Stefan, patronul nemtenilor, jura ca niciun vizitator nu va mai parasi orasul cu tolba plina, „cainii rosii” si-au propus sa dreaga busuiocul dupa dezastrul de sambata, cu moldovenii de la FC Vaslui, care s-au impus, surprinzator, cu 2-0 in Capitala.

De-a lungul anilor, partidele dintre Ceahlaul si Dinamo au produs numeroase controverse, dar si dueluri spectaculoase. Pe vremea „Cooperativei”, moldovenii aveau obiceiul sa se predea in fata dinamovistilor. Cea mai mare zarva s-a starnit dupa confruntarea din martie 2002, cand „ros-albii” s-au impus sub Pietricica, scor 2-1.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.