Sport 8 August 2007 00:06
Steaua joaca diseara, de la ora 20.30 (in direct la ProTV), mansa a doua cu Zaglebie din turul II preliminar al UEFA Champions League
Lider in Romania dupa doua etape si singura echipa cu punctaj maxim, victorie la Lubin cu 1-0 si tragere la sorti excelenta pentru ultimul tur preliminar (Hafnarfjordur din Islanda sau Bate Borisov din Belarus); sub aceste auspicii favorabile va juca Steaua in aceasta seara, in Ghencea, returul cu Zaglebie. Grijile vin insa din jocul totusi neconvingator al ros-albastrilor si din dorinta de revansa a gruparii poloneze, la care se poate adauga si razboiul deschis dintre fani si Gigi Becali.

Desi Zaglebie s-a dovedit a fi un adversar destul de modest (dupa infrangerea cu Steaua a mai urmat una, in campionat, tot acasa, cu Wisla), fotbalistii din Ghencea sustin la unison ca, si dupa 1-0 la Lubin, calificarea inca se joaca. "Zaglebie joaca pragmatic, este o echipa foarte puternica. Nu are jucatori de mare valoare, dar e o echipa foarte organizata", a spus capitanul Radoi, completat de Goian: "Deocamdata avem 1-0 cu Zaglebie si pentru a nu avea probleme trebuie sa avem grija". Golgeterul Dica spune ca abia dupa returul cu Zaglebie se va gandi la meciurile din ultimul tur preliminar. "Avem inca un meci important si trebuie sa-l castigam. Apoi ne vom concentra pentru ultimul tur", a spus "decarul" din Ghencea. La randul sau, Gica Hagi s-a ferit in ultimele zile de declaratii optimiste. "Avem sanse mari de a intra in grupe. Teoretic, Hafnarfjordur si Bate sunt cotate sub Zaglebie, dar trebuie sa trecem de polonezi pentru a juca ultimul tur. Avem 1-0 si trebuie sa fim inteligenti, sa jucam pentru calificare in primul rand", a spus "Regele". In schimb, sefii din Ghencea debordeaza de optimism. "Suntem in grupe. Zaglebie nu poate sta in fata Stelei, iar cei din ultimul tur sunt si mai slabi", a spus Gigi Becali. "Cu tot respectul pentru campioana Poloniei, spun ca Steaua este mult mai valoroasa", a declarat managerul sportiv Adrian Ilie, in timp ce Valeriu Argaseala, presedintele CA, a fost transat: "Castigam si la Bucuresti!".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.