Sport 8 August 2007 16:57
Fundasul Lucian Goian, de la Ceahlaul Piatra Neamt, s-a transferat ieri la Dinamo Bucuresti, revenind la echipa alb-rosilor dupa o luna si jumatate de la plecarea la clubul nemtean, informeaza NewsIn.

"Am semnat astazi cu Dinamo. Am amanat cu o zi, pentru ca am vrut sa ma gandesc mai bine si sa ma sfatuiesc cu fratele meu (n.r. Dorin Goian, de la Steaua), cu care ma ajut in orice situatie, cat si cu restul familiei. Sunt multumit de oferta pe care mi-a facut-o Dinamo. Daca nu eram multumit, nu semnam", a declarat Lucian Goian.

Lucian Goian se transferase la Ceahlaul pe data de 20 iunie, de la Dinamo Bucuresti, pentru suma de 120.000 de dolari. Fundasul a ajuns prima data la Dinamo, in vara lui 2004, tot de la Ceahlaul Piatra Neamt. Ulterior el a fost imprumutat la clubul nemtean, in vara lui 2006, dupa care a revenit la Dinamo pentru o scurta perioada si a fost imprumutat din nou in iarna la clubul de sub Pietricica.

Oficialii echipei Dinamo au decis readucerea lui Lucian Goian la echipa dupa accidentarea lui Cosmin Moti, care va fi indisponibil aproximativ o luna si jumatate din cauza unei accidentari suferite la metatarsiene, dar si pentru ca fundasul Jonathan McKain, de la Poli Stiinta Timisoara, a refuzat oferta venita din Stefan cel Mare.

Tehnicianul principal al Ceahlaului, Viorel Hizo, considera plecarea lui Lucian Goian la Dinamo o pierdere pentru formatia nemteana, in ciuda faptului ca dupa meciul cu Steaua, din prima etapa, se declarase dezamagit de prestatia jucatorului, spunand ca fotbalistul a marcat ambele goluri ale Stelei, aluzie la faptul ca ros-albastrii au inscris in urma unor greseli ale lui Goian. "Este o pierdere pentru noi, dar nu puteam sa ma opun viitorului carierei lui. Daca ajunge cu Dinamo in Champions League si apoi este convocat la nationala?", a spus marti Viorel Hizo.

La randul sau, directorul executiv al nemtenilor, Ion Mironas, a declarat ca Goian s-a intors la Dinamo conform unei intelegeri intre cluburi. "Nu se pune aceeasi problema in cazul lui Vranjkovic. El este imprumutat pana in iarna la Ceahlaul, iar in contract nu are nicio clauza ca nu poate evolua impotriva formatiei Dinamo, deci este bun de joc pentru noi vineri seara", a adaugat Mironas.

Ceahlaul Piatra Neamt va juca in etapa a 3-a cu Dinamo, vineri, de la ora 20:30, pe propriul teren.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.