Sport 7 August 2007 23:53
Presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala (foto), a prezentat ieri noul sistem de ticketing si acces in stadion, care va fi inaugurat la meciul cu Zaglebie Lubin, din mansa secunda a turului II preliminar al Ligii Campionilor.
"Aplicatia, premiera pentru Steaua, este compusa in primul rand dintr-un sistem de ticketing, prin care persoanele se prezinta la case, care au sistem computerizat, eliberandu-se biletul pe baza actului de identitate. Biletul are doua sisteme de securitate, unul vizibil, si unul invizibil. Orice incercare de fraudare este imposibila. Metodele de citire sunt in asa fel incat nu este posibila reproducerea acestui sistem mascat, indiferent de cat de performant este aparatul respectiv", a spus Argaseala, care a afirmat ca accesul la porti se face pe baza unui cod de bare de pe bilet, moment in care se deblocheaza turnichetul respectiv. "In acel moment, o camera va inregistra figura celui care intra, asociata biletului respectiv. Astfel, se poate contoriza ce spectator a intrat cu biletul respectiv, se vede figura celui care a intrat la ora respectiva. In stadion sunt alte sisteme de supraveghere cu camere, care vizualizeaza, prin zoom, orice persoana.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.