Sport 6 August 2007 00:40
Moldovenii au invins pe Universitatea Craiova, dupa ce capitanul oaspetilor anuntase ca echipa sa va defila in Moldova, prevazand chiar si un 2-0 la pauza.
Dupa 4-0 in runda inaugurala cu Farul, oltenii au plecat extrem de increzatori la Iasi, poate chiar prea increzatori. In preziua partidei, Dorel Stoica, purtatorul banderolei de capitan la Universitatea Craiova, avertiza ca echipa sa va face instructie cu Poli, anticipand chiar ca juvetii vor conduce cu 2-0 la pauza. Pe teren lucrurile au stat cu totul altfel, fiindca iesenii, extrem de palizi in prima etapa, si-au scos de la naftalina evolutiile foarte bune de pe teren propriu din sezonul trecut si au condus clar ostilitatile. Iar la final nu au lipsit declaratiile acide. Mai intai, primarul Nechita i-a facut "nesimtiti" pe jucatorii lui Florin Cioroianu, apoi la pupitru a venit Ionut Popa. "Sincer vorbind, imi pare rau ca nu le-am dat 6-7, la cate ocazii am avut. Infatuarea lor i-a costat. Sunt foarte obosit. N-am dormit toata noaptea dupa ce am vazut declaratia lui Stoica, ca vor avea 2-0 la pauza. M-am plimbat toata noaptea cu Deco (n.r. - cainele sau).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.