Gica Hagi a fost avertizat de conducerea Galatei, la pauza meciului castigat cu 4-2 in fata echipei Ankaraspor, sa fie mai calm pentru a nu fi trimis in tribune de centralul Serdar Tatli, a anuntat cotidianul Fanatik.

"Hagi nu a putut sta locului in timpul meciului. Vicepresedintele clubului, Ergun Gursoy, a vazut comportamentul tehnicianului si i-a spus unui alt oficial, Fatih Goksen, care statea linga el: "Avertizeaza-l pe Hagi, altfel va primi cartonas rosu", iar Goksen a facut acest lucru la pauza", noteaza Fanatik. "4 goluri, 9 puncte!", a titrat jurnalul turc, care face referire la faptul ca Galatasaray a invins intr-o etapa in care celelalte doua rivale, Fenerbahce si Trabzonspor, au inregistrat infrangeri. Astfel, Galatasaray s-a apropiat la doar doua puncte de liderul Fenerbahce si s-a distantat la cinci de ocupanta locului trei, Trabzonspor.

9 ETAPE PENTRU TITLU

"Au ramas 9 etape pana la castigarea campionatului", a titrat cotidianul Star. "Am un mesaj pentru Hagi. Sa insisti in a face greseli este incapatanare. Cateodata faci alegeri proaste in ceea ce priveste schimbarile de jucatori. Nu te critic, pentru ca este decizia ta, dar cred ca ai gresit ca l-ai schimbat pe Conceicao, care juca minunat, cu Sabri. Daca tot vrei sa faci o schimbare, scoate-l pe Hasan, plaseaza-l pe Ribery pe stanga si pe Sabri pe dreapta", se precizeaza intr-un editorial semnat de Gokmen Ozdenak. "Leul si-a luat partea: 4-2" este titlul unui articol aparut in cotidianul Aksam. "Era foarte important pentru Galatasaray sa castige intr-o saptamana in care Fenerbahce si Trabzonspor au fost invinse. Galatasaray a avut probleme in meciul care se anunta foarte usor", mentioneaza Aksam.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.