„Valcea" a replicat taios: „Hotul striga hotul"!. Cu toate acestea, Constantin nu il va da in judecata pe Becali, pretinzand ca toate acuzele sunt de fapt niste glume! „Constantin a facut 1-2 milioane de euro numai din arbitraj", a declarat ieri Gigi Becali la postul Sport.ro.

A fost inceputul unei avalanse de acuze indreptate atat impotriva sefului CCA si a clubului Dinamo. „Borcea si-a intrat iar in rol. Gheorghe Constantin e cel mai mare 'pervers>>"pe care l-am vazut in viata mea. M-am saturat de el. Daca vrea, sa-l scoata din arbitraj pe fiul sau, nu pe Marian Salomir pentru ca a ajutat Steaua. Manevrele astea sunt facute tot de Borcea.

El se gandeste ca daca ia campionatul ii da lui Constantin 500.000 de euro. Asa se discuta acum. Pai lui Constantin ii convine sa ia Dinamo campionatul", a tunat Becali. in opinia finantatorului din Ghencea, avantajarea lui Dinamo atrage beneficii pentru arbitri: „Pe Corpodean l-a facut numarul unu pentru ca a furat-o pe Steaua. Pe Salomir l-a dat afara pentru ca a ajutat-o pe Steaua.