Sport 4 August 2007 00:02
Desi a fost transferat la Inverness, Marius Niculae nu a primit cartea de munca si nu va putea fi folosit in partidele oficiale.

Are in palmares 28 de meciuri pentru echipa nationala, pentru care a marcat 12 goluri. Cu toate acestea, "Sageata" nu a obtinut permisul de munca pentru a putea evolua in Scotia! Ministerul britanic de interne a respins ce-rerea jucatorului roman, sub incidenta procentului de 75 la suta a prezentelor sub tricolor in ultimii doi ani.

Cum Niculae nu s-a calificat pentru aceasta conditie, e greu de crezut ca oficialii de la Inverness vor trece peste rigoarea legilor britanice.

Unul dintre parlamentarii scotieni, David Stewart, va cere, ca ultima sansa pentru ramanerea lui Niculae la Inverness, o dispensa in cazul fotbalistului roman, cunoscut fiind traseul lui pe la echipe cunoscute din Europa: Sporting Lisabona, Standard Liege sau Mainz.

Antrenorul lui Inverness spera insa ca problema lui Niculae sa se rezolve saptamana viitoare, el fiind foarte multumit de jucator. La fel si sefii clubului scotian, care sustin ca prin venirea lui Niculae a fost realizat cel mai important transfer din istoria echipei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.