Sport 4 August 2007 00:00
Joi seara, din greseala, in autocarul madrilenilor pe aeroportul din Moscova, unde cele doua echipe vor participa alaturi de PSV Eindhoven si Lokomotiv Moscova la Cupa Cailor Ferate Rusesti.
Conform "Marca", Kaka a stat de vorba citeva minute cu oficialii madrileni, dupa care s-a indreptat spre autocarul lui AC Milan. Brazilianul este dorit cu disperare de echipa de pe Santiago Bernabeu, care a propus in schimbul lui Kaka nu mai putin de 80 de milioane de euro. Presa spaniola a scris ca presedintele lui Real Madrid, Jose Ramon Calderon, va incerca o ultima runda de negocieri cu AC Milan la Moscova, lucru dezmintit de antrenorul lui AC Milan, Carlo Ancelotti, care a declarat ca nu va renunta la starul brazilian. Real Madrid va intilni vineri pe Lokomotiv Moscova, iar in celalalt meci Milan va juca impotriva lui PSV Eindhoven.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.